Dialogmøde om et nyt borgerhus

Vi er en gruppe borgere tilknyttet Dialog Holbæk – lokalforum i Holbæk by, der har et stort ønske om at etablere et nyt borgerhus i Holbæk by. Vi mener, at der behov for sådan et hus, der er åbent for alle, og hvor man ikke behøver at være medlem af en forening for at være med. Et åbent hus med åbne rammer hvor alle er velkommen.

Vi inviterer til et dialogmøde om et nyt borgerhus. Mødet foregår tirsdag d. 5/12 kl. 16-18 på Østre Skole (bygning 9). På mødet vil der være en introduktion til tankerne bag borgerhuset, og det vil være muligt at kunne opleve og tage del i en afprøvning af mulige aktiviteter i et borgerhus. Vi vil også have en fælles dialog om, hvad vi hver især kan bidrage med i forhold at skabe et borgerhus.

Læs mere om planerne

Facebook-event for mødet

Skriv et svar